ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ ПЕРШОГО ДЗВОНИКА НА КІРОВОГРАДЩИНІ ПРИЙМУТЬ БЕЗПОСЕРЕДНЬО КЕРІВНИКИ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

0
1271
views

День знань має бути проведено у новому, цікавому для школярів форматі. На цьому під час щотижневої апаратної наради наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.
“Варто відійти від традиційного проведення святкових “лінійок” з тривалим стоянням і вислуховуванням промов. Головне після тривалої перерви – спілкування, обмін думками, і тому слід організувати це свято у новому форматі”, – зазначив посадовець.

Зазначена тематика, за словами Сергія Коваленка, обговорюватиметься на серпневій педагогічній конференції, що цього року відбудеться 27 серпня на базі Новоукраїнської ОТГ.

Зважаючи на те, що нинішнього року День знань припадає на суботу, Сергій Коваленко зауважив, що остаточне рішення щодо дати проведення урочистостей приймають безпосередньо керівники навчальних закладів. Водночас він підкреслив, що проведення свята Першого дзвоника у вихідний день – гарна можливість для батьків, не змінюючи робочий графік, взяти участь в святкових заходах.

Окрему увагу перший заступник голови ОДА приділив питанню підготовки до відзначення 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського. Він нагадав, що минулого тижня у Павлиші Онуфріївського району відбулось виїзне засідання відповідного організаційного комітету, у якому взяла участь донька педагога Ольга Сухомлинська.

Учасники засідання ознайомились із ходом реконструкції та оновлення експозиції педагогічно-меморіального музею. “Є всі можливості завершити роботи до першого вересня”, – підкреслив Сергій Коваленко.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here