У ТАБОРІ “ДРУЖБА” НА КІРОВОГРАДЩИНІ ВІДПОЧИВАЮТЬ 50 ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ

0
1784
views

Другий рік поспіль у дитячому оздоровчому таборі «Дружба», що у селі Войнівка Олександрійського району відпочивають діти із Донецької та Луганської областей. Проект був започаткований за дорученням голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка.

Нинішнього року до Кіровоградщини приїхали 50 дітей з Донецької та Луганської областей. На їх відпочинок із обласного бюджету було виділено 300 тисяч гривень.

Сьогодні, наприкінці ІІІ зміни, у таборі побував перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він ознайомився з умовами, створеними для відпочинку дітей, оглянув їдальню, зони дозвілля, побував на пляжі.

– У таборі подбали про змістовний і цікавий відпочинок, забезпечили якісне харчування. Тут є власний спортивний майданчик і гарний пляж з чистою водою, де можна безпечно купатися. Діти задоволені гарними умовами та висловлюють бажання знову приїхати сюди у наступному році. Це підтверджує – проект виявився вдалим, його варто продовжувати і у наступному році, – відзначив посадовець.

Також Сергій Коваленко розповів й про перспективи впровадження з наступного року четвертої зміни у дитячих таборах. – Нинішнього року ми спостерігаємо, що практично усі дитячі табори в області максимально заповнені. Було б доцільним використати для відпочинку дітей першу половину червня і другу половину серпня. Табори готові до цього, є необхідний фінансовий ресурс, тож ми можемо провести відповідну організаційну роботу, аби якомога більше дітей змогли відпочити у наступному році, – зазначив перший заступник голови ОДА.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here