КРИМІНАЛЬНІ ПРОВАДЖЕННЯ – ДО СУДУ, ЗАВДАНІ ЗБИТКИ – ДО БЮДЖЕТУ

0
611
views

У січні-липні 2018 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за матеріалами оперативних підрозділів податкової міліції ГУ ДФС у Кіровоградській області внесено 33 кримінальні провадження, з яких 22 відноситься до категорії тяжких та особливо тяжких.

Серед них 10 за ст. 212 Кримінального кодексу України (далі – КК України), з яких 7 є тяжкими злочинами та 6 за ст. 204 КК України, з яких 3 є тяжкими злочинами.

До суду направлено 13 кримінальних проваджень, які внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за матеріалами оперативних підрозділів податкової міліції, у тому числі 2 кримінальних провадження відносно учасників організованих злочинних груп.

Оголошено підозри 23 особам про скоєння злочинів.

В рамках розслідування кримінальних проваджень накладено арешт на майно на загальну суму 25,4 млн гривень.

По закінчених кримінальних провадженнях відшкодовано 5,5 млн грн, які надійшли до бюджету грошовими коштами.

У серпні 2018 року слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області до суду з обвинувальним актом направлено кримінальне провадження за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.27, ч.2 ст.212 КК України відносно двох жителів Кіровоградщини, які шляхом відображення в бухгалтерському  обліку та податковій звітності товариства операцій з придбання макухи соєвої, які під час документальної перевірки не підтвердилися, умисно ухилились від сплати податку на додану вартість на загальну суму  близько 1 млн. гривень.

 ГУ ДФС у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here