ХЕНДМЕЙД-ОСВІТА АБО ЯК БЕЗРОБІТНІ КІРОВОГРАДЩИНИ МАЮТЬ ЗМОГУ БЕЗКОШТОВНО ОПАНУВАТИ ПРОФЕСІЮ В’ЯЗАЛЬНИКА

0
798
views

Виготовлені з художнім смаком в’язані светри, сукні, костюми, шарфи та рукавички – це справжні витвори мистецтва. Усі ці речі, м’якенькі та теплі, виготовляються працьовитими руками вправного майстра-в’язальника і мають неабиякий попит у населення.

Сьогодні  інтерес до в’язання дуже високий. Майстрині-в’язальниці працюють на різноманітних в’язальних машинах, а при ручному в’язанні –звичайними спицями та гачками.

Хоча професія «в’язальник трикотажних виробів» не найбільш затребувана на ринку праці Кіровоградщини, однак вона є однією із найцікавіших, «душевних», перспективних і завжди відкриває можливість для самозайнятості та отримання прибутку.

За сприяння обласного центру зайнятості, на базі Харківського центру  професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, для безробітних громадян з Кіровоградщини, з 30 серпня  поточного року рoзпoчинається  нaвчaння. Курc нaвчaння тривaтиме 6 мicяцiв.

Уci, хто бaжaє змiнити прoфеciю, або здобути нову. мaють можливість звернутиcя дo Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi, що знаходиться  зa aдреcoю: м. Крoпивницький, вул. Леоніда Куценкa, 12.

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here