ОСНОВНИЙ ОБСЯГ ДОРОЖНІХ РОБІТ НА КІРОВОГРАДЩИНІ МАЄ БУТИ ВИКОНАНИЙ У СЕРПНІ – ВЕРЕСНІ ЦЬОГО РОКУ

0
427
views
ГОЛОВА КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОДА ІНСПЕКТУВАВ СТАН РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДІЛЯНКАХ АВТОДОРОГИ М-22 ПОЛТАВА-ОЛЕКСАНДРІЯ ТА М-04 ЗНАМ’ЯНКА-ЛУГАНСЬК-ІЗВАРИНЕ. Фото Ігоря Демчука

На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час апаратної наради у контексті підготовки дорожньо-мостового господарства до осінньо-зимового періоду.
Наразі в області капітально відремонтовано майже 35 тисяч квадратних метрів (54,1% від плану) доріг місцевого значення. Втім, залишаються окремі території, що значно відстають із проведенням відповідних робіт. Це Знам’янський, Новгородківський, Новоархангельський, Новомиргородський, Олександрівський, Олександрійський райони та місто Кропивницький.
Окрім того, було виконано поточні ремонти доріг на площі більше 338 тисяч квадратних метрів. – Це майже 51% від запланованого, що на 20% більше, ніж зроблено в аналогічному періоді минулого року, – зазначила директор департаменту житлово-комунального господарства ОДА Ольга Довжук.
Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко зауважив керівництву департаменту інфраструктури та промисловості, що основний обсяг дорожніх робіт на території області має бути виконаний у серпні – вересні цього року. Також, очільник області звернувся до керівництва Служби автомобільних доріг з тим, аби протягом тижня йому надали вичерпну інформацію про те, коли буде розпочато ремонт аварійного мосту на ділянці дороги, що сполучає село Кошаро-Олександрівку Благовіщенського району з дорогою Київ – Одеса. Він наголосив, що це питання має бути вирішене у найкоротший термін, адже саме цією дорогою підвозять до школи дітей, і мова йде, насамперед, про їх безпеку.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here