У КРОПИВНИЦЬКОМУ МАЙСТРАМ ШВЕЙНОЇ СПРАВИ ПРОПОНУЮТЬ ВІД 10 ТИС ГРН НА МІСЯЦЬ

0
836
views

ТОВ «ПІОНІ» під брендовою маркою «Shade of Pioni» займається пошиттям одягу й виробництвом аксесуарів. Сьогодні даному підприємству  терміново потрібні працівники за професіями  «закрійник», «швачка» та «технолог».

Розмір заробітної плати, що пропонує роботодавець, – 10000 грн. Підприємство розпочало свою діяльність лише рік тому, проте має чимало постійних клієнтів, які розуміють, що на підприємстві працює професійна виробнича команда, яка здійснює індивідуальний підхід до кожного клієнта і застосовує у своїй роботі вишукані ідеї універсальних образів для кожного.

Вимоги до закрійника та швачки: освіта професійно-технічна за професіями закрійник та швачка.

Вимоги до технолога: освіта повна вища за спеціальністю  конструювання та технології швейних виробів, освітньо-кваліфікаційний рівень «спеціаліст».

З питань працевлаштування до ТОВ «ПІОНІ» звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості (м. Кропивницький, вул. Є. Маланюка, 15).

Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії, але Ви не маєте відповідної освіти, за сприяння  служби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію. Для цього Вам необхідно звернутися до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості за місцем Вашого перебування.

Нагадаємо, якщо у Вас є бажання ознайомитись з різноманіттям вакансій Кіровоградщини та України загалом запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості: https://kid.dcz.gov.ua/

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here