СУСПІЛЬНІ МОВНИКИ КРОПИВНИЦЬКОГО І ЧЕРКАС ПРОВЕЛИ СПІЛЬНЕ РАНКОВЕ ШОУ

0
896
views

На телеканалах “Рось” і “Кіровоград” 28 серпня відбувся спільний ранковий ефір Кропивницький-Черкаси. Ведучі ранкового шоу з Черкас (телеканал “Рось”) Галина Мазур та Вікторія Скубацька завітали до Кропивницького.

Разом із кропивничанами Максимом Несвітайловим та Ростиславом Зайцем дівчата влаштували кулінарний батл, взяли участь в ексклюзивному майстер-класі із цукеркового дизайну та провели пряму трансляцію велозмагань з головної площі міста Кропивницького.

“Для мене це були нові емоції, нові враження, але, безперечно, це крок вперед, це означає, що ми дозволяємо собі виходити із зони комфорту, пробуємо себе в іншому амплуа, – говорить ведуча ранкового шоу телеканалу “Рось” Галина Мазур. – Тепер ми, звісно, чекаємо в Черкасах всю кропивницьку команду. Хочемо так само люб’язно прийняти і провести спільний ефір у нашому місті, а ще – зробити вже нашій технічній групі такий сюрприз, щоб вони також спробували себе в оригінальному форматі”.

“Ранкова кава” із черкаськими колегами сподобалась і ведучим із Кропивницького. “Це вже не перший наш такий досвід проведення спільного ефіру на дві області. Але він був по-своєму особливий, – коментує ведучий “Ранкової кави” Максим Несвітайлов. – Відчувалось, що ми не тільки територіально є сусідами, а і ментально, духовно”.

“Перед початком нового телевізійного сезону, що традиційно стартує у вересні, нам вдалося організувати з Черкаською філією спільний ефір, як ми вже це відпрацьовували з Полтавою, – розповідає продюсерка Кіровоградської філії Олена Кваша. – До речі, цього разу ми вперше спробували формат відеозйомки з дрона. І це є наше невеличке досягнення, адже глядач мав змогу бачити усю локацію з висоти пташиного польоту. Формат обмінів спільних ефірів є надзвичайно цінним, тому що ми пізнаємо один одного. Це не тільки інформування аудиторії наших телеканалів про певні активності, можливості, про туристичний потенціал наших регіонів, оскільки ми відкриваємо родзинки навіть для себе, а ще й питання професійного зростання”.

“Експерименти об’єднують! – вважає продюсерка Черкаської філії Олена Баніна. – Для чого ми це робимо? Ми хочемо краще знати наших сусідів з інших областей, їхні традиції, історію. Нам є про що розповісти один одному й що показати. Цього літа ми вже брали участь у кількох телемостах зі Львовом, Тернополем, Житомиром. Чому б не спробувати щось нове? Сподіваюсь, глядач лише виграє від таких ініціатив”.

Філії Суспільного активно співпрацюють: команди проводять телемости, обмінюються сюжетами та рубриками. Ранкові шоу спільно розповідають про цікавинки із різних куточків країни та створюють гарний настрій, із яким глядачі розпочинають новий день.

Джерело: https://suspilne.media/news/688

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here