АКТУАЛЬНІ ВАКАНСІЇ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ НА КІРОВОГРАДЩИНІ

0
972
views

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у вчителях, вихователях та викладачах.

Роботодавці області потребують 19 працівників за професіями «викладач професійно-технічного навчального закладу», «вихователь», «вихователь-методист», «вчитель з дошкільного виховання».

Їх готові взяти на роботу такі підприємства як Приватне НВО «ДНЗ – спеціалізована школа І-ІІ ступенів-ліцей «Школа Ор-Авнер», ДНЗ №21 «Струмочок», ДНЗ «Кропивницький професійний ліцей побутового обслуговування» та ін.

Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові Платити педагогам у навчальних закладах Кіровоградщинин від «мінімалки» (3723 грн.) до 5,5 тис. гривень.

Наприклад, Олександрійський професійний аграрний ліцей пропонує викладачеві професійно-технічного навчального закладу  4165 гривень на місяць. У той же час Знам’янська дитяча музична школа ім. М. В. Лисенка запрошує викладача початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів з оплатою праці 3723 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади викладача або вихователя, стажу роботи, специфікою навчального закладу та ОКР освіти.

Актуальними є вакансії для вчителів, вихователів та викладачів у  Кіровоградському (10 вакансій), Олександрійському (2 вакансії), Знам’янському (4 вакансія), Добровеличківському (2 вакансії) та Новомиргородському (1 вакансія) районах Кіровоградської області.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here