НА КІРОВОГРАДЩИНІ ДИРЕКТОРА ПІДПРИЄМСТВА ПІДРЯДНИКА ПІДОЗРЮЮТЬ У РОЗТРАТІ 490 ТИС ГРН БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

0
518
views

Кіровоградською місцевою прокуратурою погоджено повідомлення про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України директору підприємства підрядника, який привласнив бюджетні кошти в розмірі 490 тис грн.

Досудовим розслідуванням встановлено, що при виконанні робіт з капітального ремонту Шевченківського будинку культури Миколаївської сільської ради Кіровоградського району підозрюваний, з метою заволодіння вищезазначеними коштами, підробив акти приймання виконаних будівельних робіт.
Проведеною в ході досудового розслідування судовою будівельно-технічною експертизою підтверджено, що обсяги та вартість фактично виконаних робіт не відповідають визначеним первинною документацією з будівництва. Невідповідність виникла внаслідок завищення обсягів робіт, їх вартості та порушення проекту, який був розроблений.
На даний час слідство триває. В разі доведення вини підозрюваному загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here