ПРОБЛЕМА СУЧАСНОСТІ: КУДИ ЗВЕРТАТИСЬ ПОСТРАЖДАЛИМ ВІД ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ?

0
606
views

Мешканці Кіровоградщини, які бажають працювати за кордоном, мають зосередити свою увагу на пошуці виключно легальної роботи. Адже у інших випадках підвищується ризик потрапляння громадян до негативних ситуацій, пов’язаних з торгівлею людьми.

Які саме це ситуації, можна дізнатись шляхом перегляду відеороликів на сторінці ОЦЗ у відеохостінгу Youtube. Як вберегтись від ситуацій потрапляння в тенета торгівців людьми, можна дізнатись шляхом перегляду декількох телепередач, також розміщених на цій сторінці.

У разі, якщо Ви все ж потрапили до ситуації торгівлі людьми, рекомендуємо звернутись за допомогою до відповідних державних органів. В області це, зокрема, департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, центри безоплатної правової допомоги, відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції в області. Зрозуміло, що допомогу в питаннях пошуку роботи громадяни можуть отримати у міськрайонних центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості.

Окрім того дієву допомогу жертви торгівлею людьми можуть отримати в громадській організації «Обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва».

Жертви торгівлі людьми мають можливість також в телефонному режимі звернутись до Національної гарячої лінії за номером 0-800-050-501.

Богдан Стоян, заступник директора Кіровоградського обласного центру зайнятості

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here