НА КІРОВОГРАДЩИНІ УЧАСНИК АТО ВІДКРИВ ВЛАСНУ СПРАВУ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

0
723
views

Сьогодні відкриття власної справи стає одним з найпопулярніших різновидів зайнятості в Україні.

Це пояснюється тим, що бажаючі працювати та надавати професійні та якісні послуги населенню мають не лише достойну зарплату, а й певні переваги, а саме: можливість отримати виплату одноразової грошової допомоги для організації власної справи, повноцінне забезпечення себе роботою, безоплатні консультації уповноважених органів щодо ведення бізнесу тощо.

Одним із яскравих прикладів є Денис Маркович з с. Рівного Новоукраїнського району – хлопець наполегливий і дуже працьовитий, учасник АТО. На даний момент він здобуває вищу освіту у Центральноукраїнському педагогічному університеті ім. В. Винниченка (заочно).

Коли Денис звернувся до Новоукраїнської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості у сприянні працевлаштуванню, підходящої роботи не виявилося. Тоді він поділився зі спеціалістами своїми думками та планами щодо започаткування власної справи. У своїх мріях він – власник великого ресторану, де працює багато обслуговуючого персоналу, а асортимент меню тішить око розмаїттям та вишуканістю. Але для втілення мрії лише бажання та завзятості недостатньо. Потрібен надійний помічник та стартовий капітал.

Спеціалісти філії обласного центру зайнятості підтримали ідею та розповіли про можливість отримання одноразової допомоги по безробіттю для відкриття підприємницької діяльності.

Денис вирішив скористатися цією послугою. За скеруванням спеціалістів взяв участь у семінарі з орієнтації на підприємницьку діяльність, успішно пройшов тестування. Захистивши бізнес-план, він отримав одноразову допомогу по безробіттю для відкриття власної справи. З видом діяльності хлопець визначився швидко, адже ідею про відкриття ресторану виношував уже давно і вирішив, що першим кроком до втілення мрії стане надання послуг мобільного харчування. Все починається з малого, і беручись до справи із тим завзяттям, що у нього є, можна досягти поставленої мети.

На сьогодні Денис – приватний підприємець, який за кошти отримані у службі зайнятості Кіровоградщини придбав усе необхідне для ресторанного бізнесу. Бажаємо йому у подальшому мати постійних клієнтів, стабільний прибуток та моральне задоволення від власної справи і упевненості у тому, що він обов’язково досягне своєї мрії.

Людмила Мутіна, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новоукраїнської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here