ЛЮДИНА, ЯКА БУДУЄ ПІРАМІДИ

0
5772
views

Єгиптологи і дослідники-ентузіасти встановили, що зменшені копії піраміди Хеопса мають неабиякі властивості. Дехто став використовувати різні види пірамід, у тому числі й каркасні, для оздоровлення організму, вважаючи, що в них існують промені, одні з яких руйнують пухлинні клітини, знищують мікроорганізми, муміфікують органічні речовини, а інші оздоровлюють і омолоджують організм людини.А ось що вдалося мені  розшукати у всесвітній  мережі  Інтернет. «Піраміда» – це термін, що бере свій витік у стародавній Греції. Стародавні греки іменували «піраміс» пшеничний пиріг, який нагадував форму єгипетських споруд. Пізніше це слово стало означати «монументальну структуру з квадратною площею в основі і з похилими сторонам, що зустрічаються на вершині».

Всередині піраміди існують три зони по висоті. У нижній третині (умовно-негативна) гинуть хвороботворні бактерії, припиняються процеси гниття. Поле цієї зони, впливаючи на молекулярну структуру і енергоритми води, наділяє її іншими властивостями. Вона стає лужною (збільшується показник pH), збільшується її електропровідність. У середній третині відбувається якісне перетворення енергії в більш «тонку субстанцію», У верхній третині піраміди енергія вже умовно-позитивна. Кислотність води,  яка знаходиться  в цій зоні, підвищується (зниження показника pH). Вода, заряджена в двох верхніх третіх піраміди, допомагає людині отримати заряд додаткової енергії і веде до швидкого загоєння ран, омолодженню шкіри і всього організму.

Перебування людини всередині піраміди уповільнює процес старіння. Піраміда позитивно впливає на біологічні параметри крові. Головний біль, опіки, рани успішно загоюються в ній. Піраміди можна вважати унікальними регенераторами життєвої сили, від яких «заряджається» людський організм.

Витримані в піраміді звичайні або мінеральні води, соки, масла, відвари  лікарських трав дуже ефективні при лікуванні виразки, гастриту та інших захворювань шлунково-кишкового тракту і сечостатевої системи у стадії їх загострення. Продукти харчування покращують свої смакові якості і в декілька  разів збільшуються терміни їх зберігання.

За півтора місяця можна позбутися остеохондрозу, отриманого років двадцять п’ять тому. При стенокардії потрібно навчитися лікувати напад на самому початку, не чекаючи поки біль стане сильною. За допомогою піраміди можна вилікувати імпотенцію, мастопатію і навіть сприяти зціленню дітей, хворих на лейкемію. Людина, що побувала в піраміді, отримає імунітет від багатьох хвороб. Горілкою, що простояла кілька годин у ній, можна сміливо лікувати алкоголізм. Без антибіотиків та інших лікарських засобів можна всього за п’ять сеансів впоратися з уповільненою пневмонією. Спектр застосування пірамід дуже широкий і до кінця ще не вивчений. Далеко не всі їхні лікувальні можливості відомі.

Вода при 30 градусах морозу в піраміді не замерзає. Внизу піраміди утворюється “мертва вода”. А ближче до вершини – “жива вода”. «Жива» сприяє поділу клітин, росту тканин в живих організмах і загоєнню ран. Волосся при ополіскуванні росте густіше, причому має місце навіть відновлення кольору сивого волосся. «Мертва», навпаки, пригнічує процеси росту тканин і мікроорганізмів і може  використовуватися як антисептичний засіб.

Піраміди мають властивості збільшувати вплив космічних випромінювань на рослини, покращувати схожість насіння. Зрізані квіти не в’януть в «пірамідальній» воді більше трьох тижнів.

Цими надзвичайними властивостями піраміди зацікавився і наш земляк Ростислав Климишин. Майже два роки тому біля свого будинку він збудував піраміду, схожу на єгипетську.

– Ростиславе Григоровичу, а як ви захопилися пірамідами?

Дмитро Гордон, відомий журналіст,  свого часу їх рекламував і продавав, завдяки чому розбагатів. Мій знайомий зацікавився цими пірамідами. Він позаміряв їх і зробив собі одну вдома. Я теж зацікавився, взяв у нього креслення у і зробив собі на подвір’ ї. Також я дивився багато телепередач про піраміди.  Моя виконана в українському стилі – з акації та очерету. Її розміри становлять чотири на чотири, а висота – три метри. Вона зроблена без цвяхів на деревяних чопиках, і, як я вже казав, покрита очеретом.

–  А лікувальні властивості вона має?

Сидіти потрібно обов’язково в центрі споруди протягом 10-15 хвилин, щоб на людину був спрямований потік космічної енергії. Помітив, що енергія пірамід сприятливо впливає на навколишнє середовище, усуває негативне випромінювання від комп’ютерів і телевізорів,  поліпшує психоемоційний стан людей. А ще кажуть, що біля пірамід  зменшується рівень радіації, зникають геопатогенні зони.      

Сеанси пірамідотерапії дають хороші результати оздоровчого характеру. Мій сусід – чорнобилець. Він хворий на бронхіальну астму. Ходив до мене протягом півроку і відчув значне поліпшення стану свого здоров’я.

А ще Ростислав Климишин досить відомий в обласному центрі  художник. Тож у розмові торкнулася й теми його творчості.

– Ще в шкільні роки, а навчався я на Тернопільщині, –каже Ростислав Григорович,– захопився малюванням. Цьому значно посприяв мій перший вчитель малювання – сільський художник-оформлювач Олексій Олексійович, який відкрив у мене здібності до малювання і любов до природи та свого краю.

Одна з перших великих картин на історичну тематику є «Прощання Олега з конем», яку  Ростислав Климишин написав у старших класах.

Після закінчення школи юнак вступив до Рівненської художньої дитячої школи на вечірнє відділення. А вдень працював на цегельному заводі – вивантажував з печі цеглу, заробляючи цим собі на життя. У 1970-1972 роках  була служба в лавах Радянської армії, спочатку на Яворівському полігоні у Львівській області зв’язківцем, а потім продовжив службу в Житомирі.

– Але ж образотворче мистецтво стало  вашим хобі, а не професією…

-Так, після демобілізації на запрошення брата приїхав до Кіровограда, де закінчив  будівельне училище №2, здобув професію лицювальника-мозаїста. Після навчався у будівельному технікумі на вечірньому відділенні.  Працював і різноробочим, і майстром, навіть  у ливарному  цеху «Червоної зірки» кілька місяців. 1979 році працював  майстром-будівельником у радгоспі  «Тюльпан».

З 1984 року Ростислав Климишин працює завгоспом у ПРАТ «Кіровоградобленерго».

–   Який ваш найулюбленіший жанр у малюванні?

–  Я малюю все життя, проте активно почав малювати з 2000 року. Оскільки я патріот своєї країни, люблю українську мову, люблю малювати рідну природу. Найулюбленішою темою і жанром  моєї творчості є пейзажі, з яких поступово склалася серія «Мальовнича Україна».  Великий вплив на  мою творчість справив відомий художник Володимир Новаковський. У його художній студії я навчався  у 1979-80-х роках. 

Ростислав Климишин мав декілька персональних виставок у бібліотеках нашого міста, зокрема в дитячій бібліотеці ім. Т.Шевченка та три виставки в ОУНБ ім. Д.Чижевського, а також в художньо-меморіальному музеї О.Осьмьоркіна. А на підприємстві, де він працює, є постійнодіюча виставка його робіт.

Про картини Ростислава Климишина завжди відгукуються схвально. Ось, наприклад, що написав  у книзі відгуків один з відвідувачів його виставки: «Тонке відчуття природи, вміння побачити і так неперевершено відтворити на полотні її велич і красу – то великий Дар Божий. Полотна Ростислава Григоровича сповнені ніжності, вищуканості, свіжості, підкорюють глядача і створюють ліричний  настрій, дарують естетичну насолоду та свідчать про велику обдарованість і його широкий творчий діапазон…»

Ростислав Климишин хоче, щоб його роботи побачили та оцінили не тільки близькі, але й більш широке коло глядачів. Тому його картини знаходяться в приватних колекціях в Україні, Росії, Польші та Болгарії.

 Він  активний член  об’єднання болгар «Нашите хора». В 2012 році за сприяння голови цієї громадської організації Сергія Осадчого відвідав Болгарію. Йому дуже сподобалась гостинність людей цього краю та природа Болгарії, яку він відобразив у своїх картинах: «Церква Олександра Невського», «Бонський водоспад», «Софійський університет ім. Св. К. Охридського» та ін.

У Болгарію я повіз дві картини, одну з яких подарував українському послу Миколі Балтажи, а другу –  історику, викладачу університету ім. Св. К. Охридського,  авторові книжок та навчальних посібників з історії, Николі Караіванову.

А ось що написала про картини на болгарську тематику Ростислава Климишина поціновувачка його таланту з Одеси: «Ці картини не просто передають неповторну красу природи, вулиць, дворів цього чудового міста, ім’я якого Софія – мудрість. Ці картини мають запах, звук, смак, колір. Вони – живі. Тому що в них (в кожній) є внутрішнє Світло. Божественна Краса».

І це ще не всі таланти Ростислава Григоровича. Вже десять років він є членом клубу народних ремесел «Ниточка» (керівник Н.Ніжнікова), три роки співає в Созонівському народному самодіяльному хорі «Нива». Інколи й сам дивується  – звідки у нього, 65-літнього чоловіка,  вистачає на все  часу й енергії. А може, вся  причина  у збудованій ним піраміді?

Світлана НІКОЛАЄВСЬКА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here