ТИЖДЕНЬ ТЕСТУВАННЯ НА ВІЛ У КРОПИВНИЦЬКОМУ

0
570
views

З 24 вересня у Кіровоградському обласному госпіталі для ветеранів війни стартує Тиждень тестування на ВІЛ за ініціативи та сприяння Кіровоградського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

– Ми передамо майже двісті експрес-тестів на ВІЛ в рамках проекту HealthLink: «Прискорення зусиль України з метою подолання епідемії ВІЛ» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Кожен учасник АТО зможе прийти і дізнатися свій ВІЛ-статус. Захистив Україну – захисти своїх близьких. Пройди тест на ВІЛ! – зазначає виконавчий директор КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Костянтин Данильченко.

Ініціативу пройти анонімне та безкоштовне тестування у госпіталі охоче підтримав керівник закладу Геннадій Сябренко, відзначивши, що такі заходи необхідні для профілактики та підтримки здорового способу життя, адже знати свій ВІЛ-статус необхідно в сучасному ритмі життя.

Учасники АТО можуть дізнатися свій ВІЛ-статус за адресою: вул. Короленка, 58, Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів, 1 поверх, кабінет 3 (10.00 – 16.00 год. )

Контактна особа:

Семененко Вікторія,

PR-менеджер КОВ ВБО

«Всеукраїнська мережа ЛЖВ»

099 65 73 923

Semenenko_vik@ukr.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here