КОМАНДА ЮСТИЦІЇ ЗАПРОШУЄ МОЛОДЬ КІРОВОГРАДЩИНИ НА СТАЖУВАННЯ В МІН’ЮСТ

0
1744
views

Мешканці області, які ще навчаються у вищих навчальних закладах або вже здобули вищу освіту, мають можливість простажуватися в обласній юстиції або столичному Мін’юсті.

Про це повідомив керівник управління Вадим Гуцул.

«Стати стажерами в обласній юстиції можуть українці віком до 35 років, які є студентами третього і вище курсів або вже закінчили вищі навчальні заклади й не є державними службовцями. Якщо ж є бажання пройти стажування в Міністерстві юстиції, у такому випадку вік претендентів скорочується до 25 років. До речі, подати заявку на проходження стажування можуть усі бажаючі в будь-який зручний для них час, скориставшись сервісом «Соціальний ліфт» у «Онлайн-будинку юстиції»», – розповів Вадим Гуцул.

Після заповнення анкети громадянин має подати до обласного управління юстиції пакет документів, до якого входить:

  1. Заява про проходження стажування.
  2. Копії паспорта, диплома про освіту або ж довідки з навчального закладу.

Максимально стажування може тривати півроку. Під час нього стажери дізнаються про функції структурних підрозділів юстиції та вдосконалять власні знання у сфері юриспруденції.

Для того, щоб дізнатися більш детальну інформацію про умови стажування, звертайтеся до відділу персоналу обласного управління що знаходиться за адресою вул. Дворцова, 6/7, м. Кропивницький.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here