БІЗНЕС-КОМПАНІЯ З КНР ЗАЦІКАВЛЕНА СПІВПРАЦЮВАТИ З ПІДПРИЄМЦЯМИ КІРОВОГРАДЩИНИ

0
624
views

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко провів зустріч із бізнес-делегацією з Китайської Народної Республіки (місто Ханчжоу провінції Чжецзян).

У зустрічі взяли участь генеральний директор компанії “Zhejiang Golden Egg Science and Technology” Лі Люмін та співробітники компанії Гуан Дзяньвень і Ши Чао.

Керівник ОДА ознайомив членів делегації з економічним потенціалом Кіровоградщини та коротко окреслив перспективні напрямки співпраці. Зокрема, Сергій Кузьменко зауважив про можливість співробітництва у галузі переробки сільськогосподарської продукції, а також у сфері інформаційних технологій – впровадження наукових розробок у виробництво.

Представники компанії “Zhejiang Golden Egg Science and Technology” акцентували увагу на двох перспективних напрямах – освітньому і проектному. Члени делегації повідомили, що з керівництвом Льотної академії НАУ вони обговорили можливість наукового співробітництва. Окремі наміри вони мають стосовно відкриття на території Кіровоградщини спільного українсько-китайського підприємства з вирощування та переробки продукції птахівництва. 

Сергій Кузьменко зауважив, що пропозиція представників компанії взаємовигідна, оскільки Кіровоградщина отримає податкові надходження та нові робочі місця. Про наміри щодо відкриття спільного підприємства буде поінформовано українських бізнесменів – потенційних партнерів, які можуть зацікавитися реалізацією проекту.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here