У ЛЬОТНІЙ АКАДЕМІЇ НАУ ВІДБУЛОСЬ ВІДКРИТТЯ ПРЕДСТАВНИЦТВА КОРЕЙСЬКОЇ КОМПАНІЇ ПО ВИРОБНИЦТВУ ДРОНІВ

0
731
views

25 вересня у відбулось урочисте відкриття представництва компанії SafeusDrone в Україні та R&D центру, що входить у структуру представництва. Ця корейська компанія займається виготовленням дронів для різних сфер економіки і тепер на базі Льотної академії будуть виготовлятись безпілотники для України.

На заходах були присутні Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Корея в Україні, президент компанії SafeusDrone в Республіці Корея, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації, керівництво академії, запрошені гості, викладачі та курсанти.

Управління ДСНС у Кіровоградській області представив начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. Зацікавлення цією подією з боку Управління є невипадковим, адже наразі 5 фахівців У ДСНС в області проходять безкоштовне навчання в Льотній академії на курсах операторів безпілотних літальних апаратів по напрямку «Основи керування мультикоптерами». Тому, якщо виникне необхідність залучення безпілотників для потреб пожежно-рятувальної служби, фахівці Управління зможуть ними керувати на професійному рівні.

Крім урочистої частини відкриття представництва компанії, усі присутні могли побачити можливості безпілотників для різних сфер економіки та державних структур України на прикладі дронів компанії SafeusDrone та центру безпілотних літальних апаратів Льотної академії.

Прес-служба У ДСНС в області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here