МЕДИЧНІ ЗАКЛАДИ КІРОВОГРАДЩИНИ ОТРИМАЮТЬ ДОДАТКОВЕ ФІНАНСУВАННЯ З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ

0
500
views

Медичні заклади отримають додаткове фінансування з обласного бюджету у сумі майже 10 млн. грн., зокрема на медикаменти та харчування понад 1,0 млн. грн.
Кіровоградська обласна лікарня отримає додатково майже 3,0 млн.грн, які будуть залучені на придбання апарату MultiFiltrate, для надання невідкладної медичної допомоги при гострій нирковій та печінковій недостатності у відділенні інтенсивної терапії, апарату короткохвильової діаметрії BTL-6000 Shorwave для фізіотерапевтичного відділення, проведення капітального ремонту спірального комп′ютерного томографу HiSpeed CT/e та поточного ремонту торакального хірургічного відділення.

Для об’єднаного автогосподарства медичних закладів та ТМО “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області” планується придбання пально-мастильних матеріалів на суму понад 4,0 млн.грн.

У кардіологічному диспансері буде проведено реконструкцію приміщення під катеризаційну лабораторію для розміщення мобільного ангіограму, обласному онкологічному диспансері – капітальний ремонт операційного блоку та продовжено реконструкцію обласної дитячої лікарні.

Планується проведення поточних ремонтів в обласній психіатричній лікарні та Маловисківській станції переливання крові. 

Крім того, надана фінансова підтримка Кіровоградській обласній організації “Товариство Червоного Хреста України”.

Кіровоградська обласна рада

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here