КРОПИВНИЦЬКИЙ ПРИЙМАЄ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ ІЗ ВЕЛОСИПЕДНОГО ТА СПОРТИВНОГО ТУРИЗМУ

0
795
views

Сьогодні на базі Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді відбулося урочисте відкриття Кубку України серед юнаків з велосипедного та пішохідного туризму. Кубок триватиме до 30 вересня.

370 юних шанувальників туризму із 16 областей (Полтавська, Харківська, Вінницька, Сумська, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Житомирська, Запорізька, Кіровоградська, Миколаївська,Тернопільська, Херсонська, Хмельницька та міста Київ) візьмуть участь у змаганнях. Проживатимуть учасники змагань у наметовому містечку на території обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Учасників змагань привітав перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко. «Туризм – це здоров’я, туризм – це спосіб пізнання світу. Бажаю усім учасникам змагань перемог, гарного спілкування і пізнання краси нашої степової Кіровоградщини», – зауважив перший заступник голови облдержадміністрації. Сергій Коваленко також привітав учасників та організаторів із Всесвітнім днем туризму.

Кубок України серед юнаків з велосипедного та спортивного туризму проходить під гаслом «Ми за здоровий спосіб життя!»

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here