БІЙЦІ РОТИ «СВЯТОСЛАВ» ПОЛІЦІЇ КІРОВОГРАДЩИНИ ВИРУШИЛИ ДО ЗОНИ ПРОВЕДЕННЯ ОПЕРАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ

0
1524
views

У рамках ротації вони змінили своїх колег, що несли службу на Сході країни. Перед відрядженням, що триватиме два місяці, правоохоронці отримали настанови від керівництва поліції області.

А музичний гурт «Офіцери» обласної відомчої профспілкової організації вирішив підтримати бойовий дух поліцейських безпосередньо на місці призначення та влаштував для бійців концерт у місті Попасна.

 Перед виїздом до Луганської області поліцейські роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» пройшли інструктаж щодо виконання поставлених завдань у зоні проведення Операції Об’єднаних сил.

Начальник поліції Кіровоградщини Роман Козьяков побажав бійцям гідно нести службу на Сході країни та повернутися додому у повному складі.

Після шикування поліцейські вирушили у відрядження. Разом із ними до міста Попасної прибув і заступник начальника поліції області Руслан Горяченко, аби перевірити готовність особового складу до несення служби у зимовий період.

Вже на Луганщині бійці роти «Святослав» ще раз мали можливість відчути неймовірну підтримку від своїх колег та земляків, адже музичний гурт «Офіцери» відомчої Профспілки влаштував для них концерт у місцевому будинку культури.

Під час заходу декілька поліцейських отримали медалі від керівника обласної профспілкової організації Валерія Шевчука та голови профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України Олександра Козленка.

Також до бійців звернувся заступник начальника поліції Кіровоградської області Руслан Горяченко.

 – Ми завжди маємо позитивні відгуки про вашу службу тут, у зоні бойових дій, а тому пишаємося вами – справжніми захисниками своєї країни і народу, – зазначив полковник.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here