У КРОПИВНИЦЬКОМУ ВІДКРИЛИ МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ ВИДАТНОМУ ПЕДАГОГОВІ ВАСИЛЕВІ СУХОМЛИНСЬКОМУ

0
761
views

Пам’ятну дошку встановлено на фасаді комунального закладу “Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського”. Створив її скульптор, член Національної спілки художників України Віктор Френчко з нагоди відзначення 100-річчя від дня народження видатного земляка, педагога, письменника та публіциста.

В урочистостях з нагоди відкриття взяв участь голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко.

Вітаючи громадськість Кіровоградщини зі знаковою для області подією, керівник ОДА підкреслив: “Василь Олександрович – людина непростої долі. Саме він нам показав приклад, як боротися з труднощами і на своєму робочому місці робити все для того, щоб світ ставав кращим. Ми маємо навчитися гордитися своїми видатними земляками”. 

Голова облдержадміністрації принагідно подякував усім, хто доклав зусиль, щоб на Кіровоградщині на високому рівні відзначити 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського, у першу чергу – педагогам. “Ми зробимо все для того, щоб дізнатися про нашого видатного земляка якомога більше. Він був не тільки вчителем – він був великою людиною. Переконаний, що його надбаннями будуть захоплювати наступні покоління”, – наголосив керівник ОДА.

Меморіальну дошку урочисто відкрили Сергій Кузьменко, голова облради Олександр Чорноіваненко та директор «Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» Людмила Корецька. 

Пам’ять видатного земляка вшанували покладанням квітів.

 Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here