МИНУЛОЇ ДОБИ РЯТУВАЛЬНИКИ КІРОВОГРАДЩИНИ 18 РАЗІВ НАДАВАЛИ ДОПОМОГУ ПО РОЗПИЛЮВАННЮ ТА ПРИБИРАННЮ ПОВАЛЕНИХ ДЕРЕВ

0
396
views

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 18 разів виїздили для прибирання дерев, що перешкоджали нормальній життєдіяльності населення.

Так, 13 таких випадків сталось у м. Кропивницький, де бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувального загону спецпризначення розпилювали та прибирали повалені дерева з проїжджої частини автодоріг та тротуарів, з даху житлового будинку та легкового автомобіля (вул. Тельнова, Степняка-Кравчинського, Холодноярівська, Тамма, Верхня Пермська, Кільцева, Теплична, Попова, Таврійська, пров. Кріпосний та біля с. Соколівське Кіровоградського району).

Двічі довелось виконувати подібну роботу рятувальникам 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка: на вул. Криворізька в райцентрі прибирали дерево, що впало на легковик, та біля с. Вершино-Камянка – з проїжджої частини дороги.

Також прибирали повалені дерева рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ, 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка та 25-ї ДПРЧ м. Новомиргород.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає.

Прес-служба У ДСНС в області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here