МИ ПИШАЄМОСЯ ТИМ, ЩО ГРАТИМЕМО ДЛЯ УКРАЇНЦІВ

0
588
views

Скаженим драйвом 13 жовтня жителів Кропивницького заряджатиме шалений мексиканський триб’ют-колектив Carnival Of KISS! Неймовірно енергійні, по-справжньому крейзануті та віддані своїй справі на всі сто відсотків, вони обіцяють потопити нас в хвилі драйву та рок-н-ролу! Учасник гурту Edward Albert Martz розкриває секрети майбутнього шоу.

‒ Як справи? Готовий до поїздки в Україну?

‒ О так! Ми готові! Ми вперше їдемо в Україну. Дуже раді та пишаємося тим, що гратимемо для українців з різних міст. Ми хочемо видати настільки круте шоу для жителів Кропивницького, аби воно стало просто незабутнім!

‒ Чому саме KISS? Хто автор ідеї створити триб’ют?

‒ Кожен з нас був фанатом гурту з самого дитинства. Це була якась така дитяча пристрасть: колекції дисків, поїздки на їхні концерти, відстежування творчості всі ці роки.  Особисто для мене гра Пола Стенлі (The Starchild) і Ейса Фрейлі (The Spaceman) стала головним поштовхом до самостійного оволодіння гри на гітарі. У кожного учасника групи схожа історія. Тому одного дня, працюючи на той час в різних проектах, ми вирішили, що хочемо віддати належне нашим музичним ідолам і заодно змінити рівень своєї музичної кар’єри. Власне, так і народився Carnival Of KISS. Ми багато працювали над «картинкою», музичною частиною та образами, аби зберегти та зробити доступними KISS. Ми доклали чимало зусиль, аби публіка насолоджувалась як звуком, так і картинкою.

‒ Три факти про KISS і Carnival Of KISS, котрі має знати кожен слухач (і прихильник).

‒ Три факти! KISS і Carnival Of KISS – це завжди веселощі. Ми всі граємо пристрасно, чесно і з задоволенням. Найголовніше для нас – це наша публіка.  Приходьте та проживіть ці емоції разом з нами! Ласкаво просимо на шоу!

‒ За всю історію свого існування KISS випустили купу веселого, часом шокуючого, мерчу. Є щось у вашій колекції?

‒ Звичайно! Понад 5000 екземплярів. Вони складають такий собі крутий каталог, який є одним з найбільших в історії рок-музики! Кожен екземпляр справжній, тобто ліцензований. Ми плануємо підготувати кілька моделей футболок чи листівок із символікою  нашого гурту, аби запропонувати вже нашій аудиторії. Побачимо, що з цього вийде.

Хех, презервативи і домовина також є.  А ще окуляри віртуальної реальності, ланч-бокси, пінбол-машини… Віриться? KISS – це цілий світ, що складається з безлічі різних речей, ціла культура та спосіб життя.

‒ А ти пам’ятаєш свій перший виступ в образі? Чи є різниця між відчуттями тоді і зараз?

‒ О так, я це пам’ятаю! Образи потребують багато практики та зусиль. Вперше було дуже складно: встояти на високій платформі, при цьому грати, стежити за гримом та ще й вправно керувати голосом… Одночасно! (Сміється). Ми дуже нервували, намагаючись не гепнутися. Ми і дотепер продовжуємо напружено працювати задля покращення шоу, врешті, нам це вдається. Ми обожнюємо виклики  і насолоджуємося тим, що ми робимо.

‒ А як воно, щоразу виступати в гримі? Хотілось бодай раз показати справжнє обличчя?

‒ Представляти публіці образи, якими ми захоплюємося, – це велика честь і відповідальність. Це певний ритуал, який приносить нам задоволення. Та й людям ми подобаємося в гримі. Хтозна, може, без нього ми ще перелякаємо публіку під час виступу, бо насправді ми потворні! Нам би такого не хотілось!

‒ А власну музику маєте?

‒ У нас різні проекти «на стороні». Кожен робить щось своє в інших гуртах або пише власну музику. Однак Carnival Of KISS – це найкраще та найвеселіше зі всього. Ми шалені! І ми хочемо посіяти цю шаленість по всій Україні!

Хотілося б додати, що ми не розмовляємо українською, натомість володіємо міжнародною мовою рок-н-ролу. Ми розуміємо ваші почуття, наші серця – ваші. І ми вже готові грати для вас!

А ви готові розтрощити свою буденність та стати учасником надзвичайного шоу? Приєднуйтесь до рок-н-рольної сім’ї 13 жовтня за адресою: м. Кропивницький, Соборна, 1-А (нічний клуб «Provocateur»).
Замовляйте квитки за тел. 050-834-97-94.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here