“СКАЖИ СТОП МАНІПУЛЯЦІЯМ СВІДОМІСТЮ” – ТРЕНІНГ У КРОПИВНИЦЬКОМУ

0
689
views

21 жовтня (неділя) о 12.00 в Креативному ІТ-просторі KOWO відбудеться тренінг-лекція  “Скажи СТОП маніпуляціям свідомістю”.

Це перший захід другого циклу “Школа Співробітництва” (організатор – “Центр громадянської дипломатії”). Оскільки здоровий глузд і чиста свідомість є правильною основою для сприйняття будь-якої інформації, зокрема і тренінгів, перший захід “Школи Співробітництва” присвячено боротьбі зі зловмисними маніпуляціями цією самою свідомістю.

На цьому тренінзі ми дослідимо майже всі відтінки та механізми емоційного маніпулювання. Серед тем: розпізнавання та нейтралізація емоційних маніпуляцій; перетворення маніпулятивних стосунків на партнерські; уникання найновіших шахрайських схем; вироблення довготривалого імунітету до маніпуляцій. І, як завжди, – оригінальні й цікаві практикуми та ігри.

Команда спікерів:

Владислав Зубченко – викладач, волонтер, практичний психолог.

Василь Левицький – журналіст, педагог, співзасновник “Центру громадянської дипломатії”.

Ігор Чорний – педагог, співзасновник і координатор “Центру громадянської дипломатії”.

Орг. внесок – 25 грн. (на каву-брейк).

Якщо Ви вже були на тренінгах “Центру громадянської дипломатії” або вже зареєструвалися на “Школі Співробітництва“, для потрапляння у список учасників достатньо натиснути кнопку „Відвідаю” на  сторінці події: https://www.facebook.com/events/2098791067003092.
Якщо ні, будь ласка, заздалегідь зареєструйтеся за цим посиланням:
goo.gl/forms/CDomAlkChhDrESHE2
або  тел. (099) 66-55-964 (Ігор).

Адреса проведення тренінгу: м. Кропивницький,  провВасилівський, 10 (5-ий поверх).

До зустрічі!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here