НА КІРОВОГРАДЩИНІ РОБОТОДАВЦІ ПОТРЕБУЮТЬ ПОНАД 250 ВОДІЇВ

0
450
views

За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає професійних водіїв. Роботодавці області потребують 274 працівників за професією «водій автотранспортних засобів».

Їх готові взяти на роботу такі підприємства як ТОВ «Екостайл», Виробничий підрозділ служби колії «Долинська дистанція колії» (40081200), 18 Державна пожежно-рятувальна частина територіального управління МНС України у Кіровоградській області, ТОВ «ДАК-ТРАНС» та ін.

«Наразі в області існує значний попит на професійних водіїв. Роботодавці Кіровоградщини готові водіям платити за роботу від «мінімалки» до понад 15 тисяч гривень. Таку заробітну плату вони вказують під час подання вакансій», – розповіла начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості Наталія Борисова.

Наприклад, ТОВ «Агрофірма «Хлібодар» платитиме водієві 6 тисяч гривень у місяць, а ТОВ «Фенікс Транс Груп» запрошує водія з оплатою праці 15 285 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, дальністю здійснюваних поїздок, стажем роботи та матеріальною відповідальністю за вантаж.

Актуальними є вакансії для водіїв практично у всіх районах Кіровоградської області:

Назва району Кількість вакансій
Кіровоградський 220
Олександрійський 3
Знам’янський 23
Світловодський 1
Бобринецький
Благовіщенський 2
Вільшанський
Гайворонський
Голованівський 2
Добровеличківський 4
Долинський 7
Компаніївський
Маловисківський 5
Новгородківський
Новоархангельський 1
Новомиргородський 1
Новоукраїнський 3
Олександрівський
Онуфріївський
Петрівський 1
Устинівський 1

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here