АГРАРІЇ КІРОВОГРАДЩИНИ ЗІБРАЛИ 3 МІЛЬЙОНИ 200 ТИСЯЧ ТОНН ЗЕРНОВИХ

0
390
views

За прогнозами, до кінця 2018 року цей показник складе 3 мільйони 500 тисяч тонн. Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час апаратної наради.
“Це дуже хороший показник – один із кращих, які мала Кіровоградщина за попередні роки. А це не просто статистика, а нові фінансові можливості, – підкреслив керівник ОДА. – Хочу, щоб ми говорили не тільки про врожайність, а й про динаміку зростання зарплат в агропромисловому секторі і, відповідно, про додатковий ресурс до бюджетів на реалізацію соціальних проектів”.
Сергій Кузьменко зазначив, що напрямів, які потребують додаткового фінансування, в області багато, і закликав депутатів місцевих рад своєчасно уточнювати бюджети і перерозподіляти одержаний фінансовий ресурс.
“Вітаю аграріїв області і бажаю, щоб урожай, який ми отримаємо цього року, був ефективно і раціонально використаний”, – наголосив голова облдержадміністрації та дав доручення директору департаменту агропромислового розвитку проаналізувати рівень зростання зарплати в сільському господарстві у розрізі територій.
Голів райдержадміністрацій Сергій Кузьменко закликав співпрацювати з керівниками аграрних підприємств районів у питанні підвищення зарплат найманим працівникам. “Сьогодні є хороші можливості, щоб цей показник зростав, тому треба нагадати керівникам агроформувань про наші попередні домовленості”, – наголосив голова облдержадміністрації.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here