ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ ДФС НА ДОПОМОГУ БІЗНЕСУ

0
937
views

На офіційному веб-порталі ДФС України розміщено чимало електронних сервісів, за допомогою яких платники можуть знайти  корисну інформацію.

Так платники, які мають ключі електронного цифрового підпису, можуть скористатися  електронним сервісом «ЗІР» – який допоможе розібратися у податковому законодавстві, дозволить здійснювати пошук інформації по певному податку.

Сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» допоможе оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який можливо не є платником податку на додану вартість, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою.

Електронні сервіси «Реєстр платників ПДВ» (http://sta-sumy.gov.ua/reestr), «Анульовані свідоцтва платників ПДВ» (http://sta-sumy.gov.ua/anulir) допоможуть дізнатися про те, чи є дійсним свідоцтво ПДВ контрагента, дату початку дії свідоцтва, а також інформацію про анулювання реєстрації платника ПДВ.

Електронний кабінет платника забезпечує користувачам можливість:

  • подання податкової звітності в режимі реального часу; перегляд податкової звітності;
  • доступ до інформації про стан розрахунків з бюджетом.

Сервіс «Пульс» гарантує платнику послуги з оперативного вирішення проблемних питань. Номер цілодобової телефонної лінії сервісу «Пульс» ДФС України для клієнтів податкової та митниці: (044) 284-00-07.

Нагадуємо, на веб-портал ДФС України можна зайти скориставшись посиланням http:// sts.gov.ua

Кропивницька ОДПІ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here