У КРОПИВНИЦЬКОМУ СКЛАЛИ ПРИСЯГУ «ПОЖЕЖНИКИ-РЯТУВАЛЬНИКИ»

0
756
views

23 жовтня чергова група випускників навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області склала Присягу працівника служби цивільного захисту на вірність українському народові.

Двадцять слухачів курсів пройшли первинну професійну підготовку за професією «Пожежний-рятувальник» та набули практичного досвіду, який дасть змогу працювати у пожежно-рятувальних підрозділах Кіровоградської області. Серед молодих кадрів, які поповнили лави рятувальників, є учасники антитерористичної операції на сході країни.

Звертаючись до новобранців, заступник начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Максим Крутінь зазначив, що відтепер їхнє життя набуває нового сенсу, адже вони беруть на себе відповідальність за збереження найбільшої цінності – життя людини. Максим Володимирович побажав їм бути гідними звання бійця Служби порятунку, належно виконувати покладені на них обов’язки та підтримувати традиції, які склались у дружному колективі кіровоградських рятувальників.

Бійців, які щойно склали присягу, благословив та сказав напутнє слово священик Української Православної Церкви Київського Патріархату отець Рафаїл.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here