ПІСЛЯ ДЕМОБІЛІЗАЦІЇ МЕШКАНЦІ КІРОВОГРАДЩИНИ ПОВЕРНУЛИСЯ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ

0
737
views

З метою сприяння демобілізованим військовослужбовцям, учасникам АТО в працевлаштуванні Олександрівською районною філією обласного центру зайнятості надається широкий спектр соціальних послуг, насамперед, це підбір роботи.

Наприклад, жителі району Олександр Іванович, Андрій Васильович та Валерій Петрович після демобілізації по допомогу в пошуку роботи завернулися до служби зайнятості.

На момент звернення підходящих для них місць роботи не було. Будучи зареєстровані як безробітні, вони відвідали низку різнопланових заходів, у т. ч. і семінари, що орієнтують незайнятих громадян на військову службу в Збройних Силах України.

Після відвідування зазначених семінарів, чоловіки задумалися над тим, аби повернутися на військову службу шляхом укладання контракту. Всі вони мали велике бажання служити в тих же військових частинах, що й до демобілізації.

Усе вдалося: за сприяння військового комісаріату чоловіки уклали контракти на військову службу. Олександр Іванович – працевлаштувався матросом до військової частини А 0981, Андрій Васильович – стрільцем до військової частини А 4279, а Валерій Петрович – стрільцем до військової частини А 0216.

Сьогодні чоловіки захищають Батьківщину, мають можливість утримувати родину та, з вірою на мирне життя, будують власні плани.

Загалом з початку поточного року до Олександрівської районної філії обласного центру зайнятості по допомогу в працевлаштуванні звернулися 40 осіб з числа демобілізованих військовослужбовців, у т. ч. із зони АТО, майже кожен другий був охоплений активними програмами сприяння зайнятості.

Олександр Волошин, директор Олександрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here