ГОЛОВА ОДА СЕРГІЙ КУЗЬМЕНКО ПРЕЗЕНТУВАВ КІРОВОГРАДЩИНУ В ПІВДЕННІЙ КОРЕЇ

0
518
views

Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко на чолі делегації від Кіровоградщини перебуває із офіційним візитом у Республіці Корея. До складу делегації входять голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та Кропивницький міський голова Андрій Райкович.

Візит проходить на запрошення президента і генерального директора корейської енергетичної корпорації «KEPCO» та мерії міста Кванджу.

Сергій Кузьменко взяв участь у відкритті та роботі Міжнародної виставки”BIXPO 2018″. Нинішнього року Корпорація «KEPCO» на виставці презентує нову енергетичну платформу на базі екологічно чистих енергосистем та технології 4-ї Промислової революції під гаслом “Перехід на нові джерела енергії та Цифрова Трансформація”.

Цього року організатори додали ще кілька нових заходів – виставку “Перехід на нові джерела енергії, Цифрова Трансформація” і тематична виставка “Розумне місто”. У центрі уваги цього разу є Саміт лідерів “Розумних міст” та Саміт лідерів в сфері енергетики у якому прийняли участь 100 лідерів із 20 країн світу, а також і з Кіровоградської області. Учасники Саміту провели дискусію на тему: “Нова галузь та створення робочих місць – перехресні презентації “Розумних міст”.

У рамках участі у Міжнародній виставці “BIXPO 2018” голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко планує провести низку офіційних зустрічей з керівниками адміністративно-територіальних одиниць Республіки Корея, під час яких обговорити питання налагодження та розгортання взаємовигідної міжрегіональної співпраці в торговельно-економічній, науково-технічній, сільськогосподарській та енергетичній сферах, залучення інвестицій тощо.

Кропивницький та південнокорейський Ханам співпрацюватимутьв рамках проекту «Розумне місто»

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович та уряд південнокорейського міста Ханам підписали меморандум про співпрацю.
Сторони домовились про виконання кількох спільних кроків: в рамках запуску глобального проекту «Open Tech Cluster» розпочати реалізацію програми «Розумне місто», подібну до аналогічної у Лондоні, яка сприятиме інноваційним стартапам у сферах «Розумна енергія», «Інтернет речей», «Комп’ютерна безпека», «Фінансові технології», «Штучний інтелект», здійснювати тестування на базі наукових досліджень і розробок Plug-in City & Living Lab. Українське і південнокорейське міста погодилися спільно працювати над вирішенням проблем, випробовуючи ідеї та технології через різні проекти в галузі наукових досліджень і розробок, які стосуються розвитку комунального простору, безпеки та освітніх інноваційних проектів.
Сторони також домовилися проводити щорічний спільний захід в рамках проекту «Розумне місто», аби залучати стартапи, нові галузі і тим самим розвивати Кропивницький та Ханам в провідні центри програми «Розумне місто».
В урочистій церемонії підписання взяв участь голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.
Нагадуємо, що керівник області на чолі делегації від Кіровоградщини перебуває із офіційним візитом у Республіці Корея. Візит проходить на запрошення президента і генерального директора корейської енергетичної корпорації «KEPCO» та мерії міста Кванджу.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here