НА КІРОВОГРАДЩИНІ ВИЛУЧЕНО З ОБІГУ ПІДРОБЛЕНЕ АВТОМОБІЛЬНЕ ПАЛЬНЕ

0
571
views

На виконання постанови міжвідомчої наради керівників правоохоронних органів та органів державного нагляду Кіровоградської області від 23.10.2018, в рамках операції «Акциз-2018» працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Кіровоградській області проводиться комплекс заходів по боротьбі з незаконним виготовленням, транспортуванням та реалізацією незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів.

Так, по одному з кримінальних проваджень, яке розслідують слідчі слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області, встановлено факти зберігання та реалізації на території області, з використанням мережі  автозаправних комплексів, незаконно виготовлених бензинів автомобільних та дизельного пального.

31 жовтня 2018 року, з метою фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знарядь кримінального правопорушення, працівниками податкової міліції, на підставі ухвал слідчого судді, під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградської області, проведено 2 обшуки, за результатами яких з незаконного обігу вилучено паливно-мастильних матеріалів, загальною кількістю близько 33500 л, орієнтовною вартістю 1,1 млн гривень.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Проводяться огляди вилученого, вирішуються питання накладення арештів на майно, вирішується питання щодо проведення експертних досліджень вилучених ПММ та інші слідчі заходи.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here