ХІД КОНЕМ: БЕЗРОБІТНІ КІРОВОГРАДЩИНИ МОЖУТЬ СТАТИ ФАХІВЦЯМИ КІННОГО СПОРТУ

0
645
views

Кінний спорт в Україні щороку набирає обертів, а от спеціалістів у кінній індустрії бракує.

У зв’язку зі значною потребою кадрів для галузі конярства, Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості спільно з кінно-спортивним клубом «Патріот»,  запрошує безробітних на навчання за професією «Коняр», а також на курси цільового призначення за напрямами «Основи сучасного конярства для робітників кінноспортивних клубів, шкіл та комплексів», «Особливості годівлі, догляду, утримання, вирощування та тренування спортивних коней» та «Особливості ведення основних технологічних процесів у малих конярських підприємствах» (термін навчання від 1 до 2 місяців).

До навчального процесу залучатимуться висококваліфіковані фахівці кінноспортивного клубу, які неодноразово займали призові місця в кінних змаганнях України та країнах Європи.

Під час навчання слухачі отримають необхідні знання з основ конярства: конституція, екстер’єр та інтер’єр коней, породи тварин, технології відтворення поголів’я коней та вирощування молодняку, корми та годівля тварин, догляд та утримання коней, їх використання за різними напрямами, тренування та випробування коней, кінний спорт тощо.

Навчання проводитиметься на базі кінно-спортивного клубу «Патріот», що знаходиться у с. Козлин Рівненського району Рівненської області.

Що передбачає навчання і які перспективи відкриваються для кваліфікованих робітників, – дивіться у відеосюжеті.

Умовами до направлення на навчання є:

  • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
  • повноліття (не менше 18 років);
  • медична довідка з допуском до професії.

Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

#Розміщення інформаційних статей #Вибори-2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here