В ЕФІРІ КАНАЛУ «КІРОВОГРАД» СТАРТУЄ «ВИБОРЧИЙ ОКРУГ»

0
405
views

16 листопада, о 19:45 в ефірі каналу «Кіровоград» стартує новий суспільно-політичний проект Суспільного — “Виборчий округ”. Основне завдання проекту – налагодити якісний діалог між народним депутатом та його безпосереднім виборцем, а також надати аналіз професійної діяльності депутата.
Учасником прем’єрного випуску проекту «Виборчий округ» у Кропивницькому став Костянтин Яриніч, обраний народним депутатом по 99 округу. Стратегічним напрямом своєї роботи вважає медичну галузь.

Редакторка і ведуча «Виборчого округу» Олена Франтасова каже: «Народні обранці насправді – люди публічні: їх багато на заходах, прес-конференціях, у соціальних стрічках та пресі, але, що конкретно вони зробили для регіону чи до якого закону мають безпосереднє відношення – мало хто скаже… Перед нами стояло завдання показати реальні дії депутата. Ми намагалися супроводжувати його впродовж тижня. Завітали у приймальню, були в медичних закладах, спілкувалися з його колегами… Складно з опонентами. Вони не хочуть говорити конструктивні речі.»

«Новий формат – завжди і цікаво, і відповідально. Намагаємося зробити програму, яка допоможе нашій аудиторії зрозуміти сутність діяльності депутатів, отримати інформацію про ті справи, які вони роблять саме за депутатським мандатом. Маємо зворотну реакцію від депутатів – зацікавленість», – так коментує роботу над проектом продюсерка Кіровоградської філії Суспільного Олена Кваша.

Що вважає досягненням у своїй роботі та які обіцянки виконав Костянтин Яриніч? Дивіться вже цієї п’ятниці о 19:45 на Суспільному Кіровоградщини.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here