ВОДІЇ В КРОПИВНИЦЬКОМУ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ “ЄВРОБЛЯХЕРІВ”

0
403
views
Громадська організація “Авто Євро Сила” оголосила, що на 20 листопада заплановано початок безстрокової всеукраїнської “акції громадянської непокори”.
У Кропивницькому власники автівок на єврономерах частково перекрили центральну вулицю Велику Перспективну – від перехрестя з вулицею Шевченка до перехрестя з вулицею Т.Карпи. На вказаних перехрестях стоять поліцейські машини, громадський транспорт продовжує курсувати по паралельних Великій Перспективній вулицях. Як заявили представники ГО “Авто Євро Сила”, всі акції громадянської непокори будуть безстроковими і відбуватимуться до моменту отримання результатів з питання скасування законопроектів №8487 і №8488, які були прийняті без урахування вимог громадськості.
Зокрема йдеться про скасування коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу. Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала за внесення змін до Податкового кодексу щодо акцизного податку на автомобілі в другому читанні і в цілому. У тексті законопроекту залишили коефіцієнт віку, однак з поправкою, що він не може перевищувати 15. Також поправки вводять понижуючий коефіцієнт 0,5 до акцизу, але лише на на перші три місяці від початку введення змін в дію.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here