МИНУЛОЇ ДОБИ РЯТУВАЛЬНИКИ КІРОВОГРАДЩИНИ ВІДБУКСИРУВАЛИ 24 АВТОМОБІЛІ ЗІ СКЛАДНИХ ДІЛЯНОК ДОРІГ

0
527
views

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області неодноразово надавали допомогу по вилученню автомобілів із складних ділянок доріг.

Так, рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське відбуксирували на безпечні ділянки доріг 14 автотранспортних засобів, що застрягли на бездоріжжі у с. Луполове, 1 легковик – біля с. Новоселиця, 1 вантажівку – біля с. Йосипівка та 3 вантажівки – біля с. Грушківка Благовіщенського району.

По одному випадку виїздів для надання допомоги по буксируванню автомобілів здійснили рятувальники 24-ї ДПРЧ смт Смоліне (мікроавтобус, що перекинувся у кювет на автодорозі Стрий – Тернопіль), 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка (автомобіль швидкої допомоги, що з’їхав у кювет на дорозі Кропивницький – Платонове), 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ (вантажівка на автошляху Стрий – Знам’янка), 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка (вантажівка на вул. Вербова районного центру) та 2-го ДПРЗ м. Олександрія (вантажівка на вул. Бесарабська в районному центрі).

Прес-служба У ДСНС в області

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here