РЯТУВАЛЬНИКИ У КРОПИВНИЦЬКОМУ ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ ІЗ ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ТА ПРЕЗЕНТУВАЛИ НОВУ ФОТОЗОНУ

0
868
views

Рятувальники Кіровоградської області розпочали цикл святкових навчально-просвітницьких заходів для дітей та молоді, щоб у цікавій формі нагадати правила поведінки під час Новорічних, Різдвяних свят та зимових канікул.

Так, фахівці Служби порятунку завітали до навчально-виховного комплексу «ЗОШ-інтернат I-III ступеня, ліцей «Сокіл», що в обласному центрі. Рятувальники підготували для школярів пізнавальну програму з безпеки життєдіяльності, але не забули, звичайно, про солодкі подарунки від Святого Миколая слухняним дітлахам.

Речниця Управління Оксана Мачак від імені великого колективу рятувальників Кіровоградщини побажала дітям усього найкращого в житті, успіхів у навчанні, міцного здоров’я та запросила у гості – відвідати пожежно-рятувальну частину, де діти зможуть роздивитись пожежну техніку та спорядження, а також пожежно-технічну виставку-музей, де є дуже багато цікавих експонатів.

Проте не лише «солодким» дарункам раділи діти: саме сьогодні рятувальники разом із «соколятами» випробували абсолютно нові атрибути для фотозони. Усі могли сфотографуватись на пам’ять поряд із величезними літерами та символічним серцем, що разом складають гасло: «Я люблю ДСНС», зробити стилізоване ретро-фото за спеціальним фотостендом – тантамарескою, а ще – вивчити нове слово!

Також для школярів була підготовлена традиційна навчально-розважальна програма: конкурси та змагання за сценарієм акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Слід зазначити, що рятувальники постійно проводять різноманітні виховні, навчальні та розважальні заходи для дошкільнят, школярів, учнівської молоді, щоб сформувати у підростаючого покоління відповідальне ставлення до власної безпеки, життя, здоров’я та майна інших людей, а також, щоб ближче познайомити дітей із Службою порятунку.

Прес-служба У ДСНС в області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here