СЕРГІЙ КОВАЛЕНКО ПРИВІТАВ ВИХОВАНЦІВ БУДИНКУ ДИТИНИ З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

0
695
views

У День Святого Миколая до маленьких вихованців Кіровоградського обласного спеціалізованого будинку дитини нового типу завітало чимало гостей з подарунками – перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко, директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олег Рибальченко, представники головного управління Національної поліції області та управління поліції охорони в області, громадськість.

Малеча підготувала гостям цікавий святковий концерт. Юні артисти старанно розповідали вірші, співали пісень про Святого Миколая, дивували драйвовими танцями та грою на музичних інструментах.
Сергій Коваленко подякував малечі за чудовий концерт, привітав їх з Днем Святого Миколая, прийдешніми новорічними святами та вручив дітлахам пакунки з солодощами. Окрему подякував колективу закладу за щоденну турботу про дітей.
Нині в Будинку дитини виховуються 73 дитини віком від народження до 6 років. Більшість з них – діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Також у закладі перебувають малюки з вродженими вадами та патологіями, які у супроводові батьків отримують реабілітаційні та лікувально-профілактичні послуги.

Кіровоградська ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here