РЯТУВАЛЬНИКИ КІРОВОГРАДЩИНИ ПРОДОВЖУЮТЬ НАДАВАТИ ДОПОМОГУ З ПОДОЛАННЯ НАСЛІДКІВ НЕГОДИ

0
584
views

Внаслідок складних погодних умов, зокрема поривів вітру, сильних снігопадів, хуртовин, снігових заметів рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області продовжують надавати допомогу водіям автомобілів на автошляхах області.

Для оперативної допомоги водіям залучено 134 чоловіка особового складу та 40 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Наразі рятувальники продовжують надавати допомогу водіям.

26 грудня під керівництвом першого заступника Голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Коваленка у ситуаційному центрі Головного управління Нацполіції в області відбулась нарада щодо ситуації, що склалась на автодорогах області у зв’язку із негодою.

Керівники Управління ДСНС України в області, ГУ Нацполіції, Управління патрульної поліції у Кіровоградській області та ДП «Кіровоградоблавтодор» обговорили роботу служб цивільного захисту області та спланували подальші дії на найближчий час.

Зокрема, були визначені найбільш складні ділянки доріг Кіровоградщини, проаналізовано заходи щодо усунення заторів на дорогах та здійснено прогноз подальшого розвитку подій.

Начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк доповів про роботу з боку Служби порятунку Кіровоградщини стосовно надання допомоги громадянам, які опинились у складній ситуації на дорогах області.

Прес-служба У ДСНС в області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here