ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ УКРАЇНСЬКИХ БЕЗРОБІТНИХ В ІЗРАЇЛІ ЗА СПРИЯННЯ ГО «ВЕЛИКА ІДЕЯ»

0
2238
views

Відповідно до статті 2 Імплементаційного протоколу А (будівельна галузь) між Міністерством соціальної політики України та Управлінням з питань населення та імміграції при Міністерстві внутрішніх справ Держави Ізраїль до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль компетентним органом Ізраїльської сторони для виконання протоколу визначено Управління з питань населення та імміграції при Міністерстві внутрішніх справ Держави Ізраїль.

Для виконання зобов’язань у межах Протоколу це управління може залучати некомерційну організацію. З 10 грудня 2018 року такою організацією визначено Громадську організацію «Велика ідея». Організація здійснює логістику в проведенні інформаційних кампаній про тимчасове працевлаштування українських працівників та інформаційно-заохочувальну діяльність в рамках реалізації Угоди.

Некомерційна організація забезпечує роботу інформаційної лінії та надає інформаційно-консультаційні послуги про умови участі в програмі за телефонами (099)/ (093)/ (097) 20-25-588.

З інформацією щодо умов працевлаштування зацікавлені особи можуть ознайомитися на сайті організації, а також на її офіційних сторінках в соціальних мережах Facebook та Instagram.

Кіровоградський обласний центр зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here