«ЩЕДРИЙ ВЕЧІР У БІБЛІОТЕЦІ ІМ. Д. І.ЧИЖЕВСЬКОГО»

0
1348
views

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського запрошує кропивничан та гостей міста на довгоочікувану подію 2019 року!

У суботу, 12 січня 2019 року з 16.00 розпочнеться «Щедрий вечір у бібліотеці ім. Д.І. Чижевського», що триватиме рівно до 22.00. Увага, за численними замовленнями і проханнями відбудеться екскурсія з сюрпризами та несподіванками до бібліотечного книгосховища „Мандрівка експрес-потягом” (потяг вирушає на початку кожної години, вартість квитка – 25 грн).

Святкова програма насичена й різноманітна. Оскільки східним символом цього року є поросятко, то для вас безліч тематичних розваг загальною назвою «Суботній свиновир»: співоче подвір’я «У Хавронії», фотозона «Свинські танці», новорічні передбачення «Скринька Свиндори», командні конкурси і вікторини тощо. Проте програма розрахована таким чином, що кожен – і дорослі і малечі – знайде розвагу до душі.

А саме: святкові виставки-інсталяції, творчі майстер-класи, різдвяні літературні читання, музичні концерти і кліпи, ворожіння на книгах, новорічно-різдвяні ігри на мультимедійній дошці, Арт-програми, салон краси (макіяж, косички, манікюр, тату та ін.), розпис печива, щедрівки під ялинкою, «Бібліо-DISCO-шоу» – дискотека та багато інших цікавинок. Якщо Ви полюбляєте активний відпочинок – тоді ми чекаємо на Qr-квесті «Жовтий земляний собака VS Жовтий кабан»! Приєднуйтесь до Пригоди, загадки та головоломки вже чекають на своїх героїв. У бібліотеці тільки цього вечора можна гучно розважитися, або затишно відпочити з книгою та смаколиками від кайтерінгової компанії «Авокадо».

Обирайте до смаку! Слідкуйте за анонсами і програмою «Щедрого вечора в бібліотеці ім.Д.І.Чижевського» в соцмережі Фейсбук за хеш-тегом #Щедрий_вечір_ОУНБ_2019 Вхід – вільний. Адреса: м.Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here