БЕЗРОБІТНИХ ГРОМАДЯН КІРОВОГРАДЩИНИ ЗАЛУЧАЮТЬ ДО ГРОМАДСЬКИХ ТА ІНШИХ РОБІТ ТИМЧАСОВОГО ХАРАКТЕРУ

0
441
views

Зазначені роботи проводяться спільно з органами місцевого самоврядування, комунальними службами та роботодавцями.

Силами безробітних проводяться роботи з розчищення від снігу та льодових утворень пішохідних доріжок, тротуарів, вулиць, зупинок громадського транспорту та прилеглих до них територій, забезпечується доступ до закладів соціальної сфери, місць відпочинку тощо.

За оперативними даними, за грудень минулого року та січень поточного року (станом на 14.01.2019 р.), з метою надання оперативної допомоги в організації прибирання снігових заметів та виконання інших видів робіт тимчасового характеру в  області залучено майже 200 осіб.

Серед територій, на яких проводились, за сприяння служби зайнятості, зазначені роботи, Кіровоградський, Знам’янський,  Олександрійський, Світловодський, Долинський та інші райони.

Роботи в даному напрямку проводитимуться й надалі, адже вони допомагають не лише вирішити питання благоустрою територій, а й сприяють збереженню у незайнятих трудовою діяльністю громадян мотивації до праці, забезпечують їм додатковий дохід до сімейного бюджету, стимулюють до пошуку більш високодохідного та продуктивного виду діяльності.

Загалом, у 2018 році до всіх видів громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено близько 9,6 тис. безробітних громадян.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here