В БЮДЖЕТІ КІРОВОГРАДЩИНИ НА 2019 РІК ПЕРЕДБАЧЕНО ЗНАЧНІ КОШТИ НА ПІДТРИМКУ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

0
548
views

Інформуючи на щотижневій апаратній нараді про ключові завдання обласної влади на 2019 рік, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко звернув увагу на питання підтримки військовослужбовців.

“Принцип підтримки Збройних Сил України залишатиметься в нашій країні основним, – наголосив він. – Ми будемо жити в суверенній, незалежній державі лише тоді, коли матимемо ефективну, боєздатну армію”.

Керівник ОДА підкреслив, що в обласному бюджеті на 2019 рік передбачено значні кошти на підтримку військовослужбовців. Також буде ініційовано виділення фінансування на допомогу військовим частинам, що базуються на території Кіровоградщини. “Понад 8 мільйонів гривень виділено на соціальний захист наших військовослужбовців. Більше 3 мільйонів гривень цих коштів буде спрямовано на сімейний відпочинок демобілізованих військових, понад 4 мільйони гривень – на безкоштовні медичні обстеження на дороговартісних апаратах”, – повідомив Сергій Кузьменко.

Нові завдання на 2019 рік стосовно надання шефської допомоги військовим частинам голова облдержадміністрації вже узгодив з їх командирами. “Переконаний що 3-й окремий полк спецпризначення і надалі отримуватиме активну підтримку як від облдержадміністрації, так і від депутатського корпусу облради. Зокрема, сьогодні є можливість створити унікальні умови для занять з фізичної підготовки військовослужбовців. За рахунок обласного бюджету та міського бюджету Кропивницького ми маємо змогу реалізувати цей важливий проект”, – наголосив Сергій Кузьменко.

Кіровоградська ОДА

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here