РОЗПОЧАТО СУД НАД ВОДІЄМ, ПІДОЗРЮВАНИМ В СМЕРТЕЛЬНІЙ АВАРІЇ ПІД СУБОТЦЯМИ

0
537
views

Знам’янський міськрайонний суд розпочав розглядати по суті кримінальне провадження стосовно 36-річного водія, підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП поблизу села Суботці Знам’янського району.

Як розповів процесуальний прокурор у цій справі Ігор Васильків, водієві автомобіля «Volkswagen Touareg» інкримінується скоєння злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Наразі у справі вже відбулося попереднє слухання та одне із засідань на якому обвинувальний акт почали розглядати по суті. Наступне слухання у справі відбудеться 23 січня.
Нагадаємо, ДТП сталася 12 травня 2018 року. Унаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів «Toyota» та «Volkswagen» загинули чотири особи, у тому числі двоє дітей 2014 та 2015 р.н., які перебували в автомобілі «Toyota Highlander». Ще дві особи, які перебували в автомобілі «Volkswagen Touareg» – водій та пасажир, а також жінка пасажир з автомобіля «Toyota», зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікувальних закладів.
Якщо вина обвинуваченого буде доведена у суді, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here