СТАН ПРОЇЗДУ ДОРОГАМИ КІРОВОГРАДЩИНИ НА РАНОК 23 СІЧНЯ: ПОВІДОМЛЕННЯ ДОРОЖНЬОЇ СЛУЖБИ

0
729
views

Протягом ночі на ліквідації засніженості та слизькості на дорогах загального користування державного значення працювали більше 70-ти одиниць техніки підрядних організацій Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області.

На разі проїзд автотранспорту забезпечений – без заторів та обмежень по всій державній мережі. Проте покриття залишається засніженим і техніка  працює безперервно. Всі дорожні підрозділи переведені в посилений цілодобовий режим роботи.

Водіїв просимо за можливості перенести поїздки та подорожі, або ж скористатися залізничним транспортом. Також рекомендуємо надавати пріоритет руху дорожньої техніки, аби не допустити ускладнень та небезпечних ситуацій на дорозі.

У зв’язку з ускладненням погодних умов 23 січня 2019 року тимчасово заборонено в’їзд великовагових та великогабаритних транспортних засобів на територію міста Кропивницький.

Нагадаємо, про ділянки з ускладненим проїздом повідомляйте диспетчера Служби автомобільних доріг за номером: 0686646422 (цілодобово).

Оновлена інформація!!!

З 14.00 обмежено рух вантажівок ще на двох ділянках автомобільних доріг загального користування державного значення, а саме:
– М-04 Знам՚янка – Луганськ – Ізварине (на м. Волгоград через мм. Дніпро, Донецьк) км 6+760 – км 72+088 (від м. Знам՚янка до межі з Дніпропетровською областю);
– М-22 Полтава – Олександрія км 126+781 – км 163+710 (від м. Олександрія до межі з Полтавською областю).

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here