СУСПІЛЬНЕ КІРОВОГРАДЩИНИ ЗАПУСКАЄ НОВИЙ САЙТ

0
648
views

Від сьогодні сайт Суспільного мовника Кіровоградщини відкритий для користувачів мережі. Раніше упродовж кількох місяців інтернет-ресурси регіональних мовників тестували у режимі закритого доступу.

На новому сайті Кіровоградської філії Суспільного є розділ із телепрограмою на щодень, інформація про проекти і ведучих, а також вкладка «Онлайн», де можна дивитись програми телеканалу наживо.

Окремий розділ цифрової платформи виділено для новин регіону. Інформаційна служба телеканалу працює над оперативним наповненням новинної стрічки оновленого сайту. Крім цього, на інтернет-ресурсі розміщена вся необхідна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом філії або ж подати пропозицію про співпрацю із Суспільним мовленням.

«Безумовно, новий сайт – нова форма взаємодії з громадськістю. Маємо відтепер чітко сформовану візуально прив’язку до бренду Суспільного. Сайт зручний для користувачів, на мою думку. І це також суттєва його перевага»,  – каже продюсерка Кіровоградської філії Суспільного Олена Кваша.

Сайти виконані у єдиному корпоративному стилі, кожна філія Суспільного відрізняється власними кольорами, які є унікальними для кожного регіону. У січні  було відкрито сайти 9 філій Суспільного. Сьогодні, крім сайту Суспільного Кіровоградщини відкрито ще 8.

«Ми плануємо й надалі посилювати присутність Суспільного у діджитал. Так суспільний мовник стає більш доступним, адже інтернет-платформи дозволять і зручно переглядати передачі будь-де і будь-коли, і легко знаходити потрібні новини свого регіону”, — сказав голова правління ПАТ “НСТУ” Зураб Аласанія.

Нещодавно Суспільний мовник запустив мобільні додатки для Українського радіо на Android та IOS. Відтепер завдяки додатку suspilne.radio можна слухати всі три радіостанції Суспільного — UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура — у прямому ефірі та в записі.

Джерело: https://kr.suspilne.media/articles/1101

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here