НА КІРОВОГРАДЩИНІ 14 ЛЮТОГО ВІДБУВСЯ ВЕСІЛЬНИЙ БУМ

0
825
views

У рамках акції «Кохання поза часом», ініційованої Мін’юстом, на території Кіровоградщини 14 лютого офіційно зареєстрували свої стосунки 69 пар. Ще 15 пар урочисто заручились, а 7 пар відсвяткували ювілейні весілля.

Про це повідомив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

«У 2018 році на День закоханих взяли шлюб 59 пар. Цьогоріч кількість бажаючих зареєструвати стосунки зросла.  У результаті на Кіровоградщині 59 пар одружилися за звичайною процедурою, а ще 10 пар взяли участь у проекті «Шлюб за добу», – розповів посадовець.

За словами Вадима Гуцула, 14 лютого команда юстиції уже другий рік поспіль влаштовує подарунки для закоханих.

«Відділи ДРАЦС в області працювали в продовженому режимі. І це не випадково, адже ми потурбувалися про те, щоб усі бажаючі мали можливість реалізувати всі свої плани навіть тоді, коли вони виникли спонтанно. І хочу відзначити про те, що реєстрація шлюбів на Кіровоградщині вчора стартувала з Малої Виски, оскільки саме там перша пара одружилася о 08:45, а закінчилась в Олександрії о 23:45 весільною церемонією в проекті «Шлюб за добу»», – додав Вадим Гуцул.

Варто відзначити, що також учора, 14 лютого, у Кропивницькому керівник обласної юстиції Вадим Гуцул разом із мером Кропивницького Андрієм Райковичем публічно привітали наречених на площі перед міськрадою із найважливішим моментом у їх житті – офіційною реєстрацією стосунків. Також Вадим Гуцул влаштував для закоханих сюрприз і випустив разом із ними в небо голубів.

Довідково: 14 лютого відділи ДРАЦС у Кропивницькому, Світловодську, Олександрії та Знам’янці у рамках акції «Кохання поза часом» працювали в продовженому режимі й приймали закоханих до півночі. Проект був започаткований за ініціативи Мін’юсту й реалізувався на території всієї України другий рік поспіль.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here