НА РЕАЛІЗАЦІЮ ДВОХ МОЛОДІЖНИХ ПРОЕКТІВ З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ ВИДІЛЯТЬ 50 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

0
541
views

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулось засідання конкурсної комісії з визначення проектів, розроблених молодіжними громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2019 році.

На конкурс подано два проекти. Зокрема, ініціатива “Крокуємо з часом” молодіжного громадського об’єднання “Центр” передбачає проведення заходів, спрямованих на набуття молоддю знань, навичок та інших компетентостей поза системою освіти. За словами координатора проекту Олени Арутюнян, проект допоможе вирішити проблему низького залучення молоді до участі в житті місцевих громад. Загалом планується залучити 150 осіб віком від 14 до 24 років не лише з Кропивницького, а й з 12 районів та ОТГ області.

Другий проект, що презентовано комісії – “Агро-кемп з профорієнтації для молоді Кіровоградщини” – має на меті допомогти підростаючому поколінню у виборі майбутньої професії, зокрема у сільському господарстві. Проект розроблено ГО “Молодіжний табір “Патріот”, яка пропонує реалізувати його на базі Шарівського НВК, де і діє табір. 

За результатами розгляду проектів, шляхом голосування комісія вирішила надати молодіжним організаціям фінансову підтримку з обласного бюджету у розмірі 20000 та 30000 гривень.

За матеріалами Кіровоградської ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here