СЕРГІЙ ТАРУТА: «РОБОТА, ДОСТАТОК І ЧЕСНІСТЬ ОБ’ЄДНАЮТЬ УКРАЇНУ»

0
942
views

Працевлаштовані, забезпечені та щасливі люди – основа для розвитку і процвітання країни, переконаний лідер партії «Основа», кандидат у президенти України Сергій Тарута.

Нові робочі місця

Нові робочі місця – це дуже чіткий і досить наочний показник стану економіки країни. Зараз в Україні нові робочі місця практично не створюються, економіка в депресії, страждають люди.

Економічна програма кандидата в президенти Сергія Тарути передбачає стрімкий розвиток економіки України та створення нових робочих місць в промисловості та інших галузях. Вакансії при цьому будуть відкриватися за рахунок відновлення ефективних виробництв і створення перспективних «з нуля».

«Будуть створені два мільйони нових робочих місць з гідною зарплатою», – відповідально заявляє лідер партії «Основа», кандидат у президенти України Сергій Тарута.

Підприємства, які закрилися в 2014 – 2018 роках, отримають безвідсоткові кредити на відновлення виробництва – на свою роботу зможуть повернутися мільйон чоловік. Підприємствам, що успішно розвиваються, будуть виділені довгострокові дешеві кредити на розширення виробництва, і це дозволить створити ще мільйон нових робочих місць.

Підвищення зарплат

Українці – найбідніші в Європі. На кожного жителя нашої країни зараз припадає в 3 – 4 рази менше валового внутрішнього продукту, ніж у країнах Східної Європи і Прибалтики. Тому зарплати низькі, люди зневірилися в державі й масово виїжджають за кордон.

Сергій Тарута трудився на металургійному виробництві й поважає важку і чесну працю. Він знає йому ціну – на своїх підприємствах створював гідні умови роботи й виплачував високі зарплати.

Єдиний шлях підвищення добробуту громадян всієї країни – реалізація стратегії прискореного економічного зростання України. При такому сценарії система оплати праці в нашій країні стане чесною, а зарплати – справедливими, переконаний кандидат у президенти.

«Середня зарплата зросте до 20 тисяч гривень, що поверне в країну сотні тисяч наших громадян, які працюють за кордоном», – зазначає він. Майбутній глава держави гарантує людям праці, що скоро вони зароблятимуть, як у Польщі, Словаччині, Угорщині та інших східноєвропейських країнах.

Відродження промисловості

Українська промисловість повинна стати драйвером економічного зростання України, переконаний відомий промисловець і успішний управлінець Сергій Тарута. На жаль, за 2014 – 2015 роки галузь провалилася на 22% і не змогла відродитися досі, констатує він.

Відновлення вітчизняної промисловості й реанімування всієї економіки країни передбачено економічною доктриною «Україна-2030», яку Сергій Тарута розробив спільно з провідними вченими-економістами. Її реалізація забезпечить зростання національної економіки з темпом не менше 10-15% щорічно.

«Промисловість буде відроджена. Державні й приватні заводи отримають держзамовлення на 150 мільярдів гривень на рік на виробництво власних кораблів, літаків, вертольотів, локомотивів, зброї для армії», – заявляє кандидат у президенти.

У підсумку Україна до 2030 року повинна увійти до ТОП-30 країн з економічного зростання з ВВП на рівні $710-750 млрд.

Залучення інвестицій

Міжнародні фінансові організації довіряють відомому промисловцеві Сергію Таруті. Раніше вони вже надавали йому мільярди доларів фінансової допомоги на реалізацію економічних проектів.

Довіра до Тарути є гарантією приходу в Україну серйозних інвестицій, необхідних для стрімкого розвитку економіки. Політик уже веде переговори з міжнародними партнерами про залучення в Україну $120-150 млрд.

Це дозволить відмовитися від кредитів МВФ та інших кредиторів і перейти на інвестиційну модель розвитку країни. «Інвестиції прийдуть замість кредитів МВФ», – гарантує Сергій Тарута.

Скорочення апарату чиновників

Сергій Тарута зобов’язується кардинально поліпшити систему державної влади в країні, забезпечивши її функціонування в інтересах народу. Уряд стане недорогим і зручним сервісом, а результатом його роботи буде благополуччя громадян.

Одне з важливих зобов’язань майбутнього Президента Тарути – істотне скорочення апарату чиновників в Україні і перехід на «електронний уряд». «Кількість чиновників буде скорочено втричі. Сучасні технології дозволяють замінити чиновників комп’ютерними рішеннями», – обіцяє Сергій Тарута.

Реалізація цих заходів призведе також до зниження рівня корупції в країні – комп’ютеру неможливо дати хабар, пояснює політик. А для більшої мотивації чиновників до чесної і продуктивної праці Тарута пропонує пов’язати зарплату чиновників з поліпшенням якості життя українців.

Михайло Ярошенко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here