ДІТИ ПО МІСТУ БЕЗ НАГЛЯДУ БЛУКАЮТЬ, А ПАТРУЛЬНІ ЇХ ДОРОСЛИМ ПОВЕРТАЮТЬ

0
762
views

14 березня на лінію «102» від вчителів навчально-виховного закладу надійшло повідомлення, що зникли дві учениці 1-го класу. Подія сталася близько 14-ї години на вулиці Пацаєва.

Поліцейські розгорнули цілу пошукову операцію. Та вже за півгодини на вулиці Волкова патрульні виявили двох 7-річних дівчат, які не на жарт налякали дорослих. Учениці пояснили, що на перерві між заняттями вийшли погуляти, але заблукали.

Інший випадок трапився цієї середи близько 21-ї години неподалік Ковалівського парку. Під час патрулювання міста інспектори виявили малолітню особу, яка перебувала без супроводу дорослих.

Патрульним 13-річний хлопець повідомив, що йде грати в комп’ютерні ігри. Про такі наміри своїх рідних вирішив не повідомляти. На місце інспектори викликали батьків хлопчика. А поки на них чекали, нагодували юного комп’ютерника та напоїли гарячим чаєм.

Ще один випадок виявлення малолітніх стався на початку цього тижня. Близько 9-ї години патрульні отримали повідомлення, що 11-ти та 12-ти річні хлопець та дівчина самовільно залишили територію школи-інтернат на вулиці Короленка.

Патрульні оперативно відпрацювали місця можливого перебування дітей та виявили їх на території залізничного вокзалу на вулиці Поповича. Надалі юних мандрівників патрульні передали до сектору ювенальної превенції Кропивницького відділу поліції.

Друзі! Приділяйте малечі якомога більше уваги та пам’ятайте, що діти – це наше майбутнє!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here