НА КІРОВОГРАДЩИНІ ВАКАНТНІ ПОНАД 100 КЕРІВНИХ ПОСАД РІЗНИХ СТРУКТУР

0
249
views

Станом на кінець березня 2019 року кількість вакансій зареєстрованих у центрах зайнятості Кіровоградщини становила 2681 одиниць. Серед усього загалу представлені також є 101 керівна посада на різних підприємствах та установах області.

Заробітну плату пропонують у вакансіях від «мінімалки» (4173 грн) до 23370 грн.

Так, наприклад, приватний вищий навчальний заклад «Кропивницький інститут державного та муніципального управління» пропонує заступнику директора 7000 гривень на місяць, а  Філія – Кіровоградське обласне управління публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» запрошує фахівців на посади завідувача сектору, начальника відділу та керуючого відділенням з оплатою праці від 12 350 грн до 23 370 грн.

Актуальними є вакансії для керівників практично у всіх районах Кіровоградщини: у Благовіщенському (9 вакансій), Знам’янському (7 вакансій), Кіровоградському (56 вакансій), Петрівському (4 вакансії), по 5 вакансій у  Долинському та Олександрійському районах, по 3 вакансії у Маловисківському і Новоукраїнському районах, по 2 вакансії у Бобринецькому, Добровеличківському і Новомиргородському районах та по 1 у Компаніївському, Новоархангельському та Олександрівському районах.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації сприяння працевлаштуванню Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here