В ІНЦИДЕНТІ З НІЧНОЮ КРАДІЖКОЮ ДЕКОРАТИВНИХ РОСЛИН У КРОПИВНИЦЬКОМУ ПОСТАВЛЕНО КРАПКУ

0
816
views

Минулого тижня обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляло про нічну крадіжку декоративних рослин з-під адмінбудівлі лісівників у Кропивницькому.

Доводимо до відома всіх, хто дізнався про цю подію, що станом на 8 квітня інцидент було вичерпано у зв’язку з поверненням поцуплених саджанців на те місце, де їх висадили лісівники. Це з’ясувалося в понеділок, коли працівники управління з’явились на роботі.

Дякуємо всім, кого не залишив байдужим розміщений напередодні відеоролик і хто своєю підтримкою в соціальній мережі відстоював разом з лісівниками справедливість по відношенню до тих людей, котрі намагаються робити своє місто охайним та привабливим.

Також дякуємо редакціям інтернет-видань, газет, телебачення, які розповсюджували на своїх ресурсах інформацію стосовно нещодавньої події. Ви додали лісівникам впевненості в тому, що добро перемагає не лише в казках, а і в реальному житті.

І нарешті, не можемо не подякувати і героїням відео, котрі, як виявилось, почули голос совісті та усвідомили неправильність свого вчинку.

Прес-служба Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here